Kupujte zlato i srebro u Zagrebu

GVS Croatia d.o.o.
Zagrebačka cesta 231 / 2. sprat
10000 Zagreb
HRVATSKA


Tel. +385 1 3535 873
office@gvs-croatia.hr

Radno vrijeme:

Utorak

9:00 - 16:00

Sreda

10:00 - 18:00

Četvrtak

10:00 - 18:00

Petak

10:00 - 18:00

Subota

10:00 - 17:00


Kako doći do poslovnice:

Poslovnica se nalazi na raskrsnici Zagrebačke ceste i Zagrebačke avenije u crvenoj poslovno-stambenoj zgradi. Ulaz 231 je sa leve strane zapadnog ulaza u tržni centar i prodavnicu Konzum.

- iz pravca zapada preko A2 i A3 autoputa, izaći na petlju Jankomir na Ljubljansku aveniju i nastaviti Zagrebačkom avenijom do raskrsnice sa Zagrebačkom cestom

- iz pravca istoka preko autoputa A3 do petlje Jankomir (Zagreb zapad), izaći kod Ljubljanske avenije i nastaviti Zagrebačkom avenijom do raskrsnice sa Zagrebačkom cestom. Po želji siđite na petlji Ivanja Reka (Zagreb istok) na Slavonsku aveniju i nastavite Zagrebačkom avenijom do raskrsnice sa Zagrebačkom cestom

- iz pravca juga preko autoputa A1, na petlji Lučko izaći na autoput A3 i nastaviti u pravcu zapada. Na sledećoj petlji Jankomir (Zagreb zapad) siđite kod Ljubljanske avenije i nastavite Zagrebačkom avenijom do raskrsnice sa Zagrebačkom cestom

Parking:
Dovoljno slobodnih parking mesta ispred zgrade i u garaži (sprat -1 i -2). Privatni parking u garaži je dostupan na zahtev.
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild

Zašto bi trebalo da izaberete GVS Croatia


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Dostava robe širom sveta
Vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama.

Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupujte i prodajte zlato i srebro u Goldvorsorgeu u Zagrebu

Goldvorsorge u Zagrebu je vaš kompetentan i visoko kvalifikovan partner na temu ulaganja u plemenite metale. Da li imate želju da kupite zlatne ili srebrne novčiće i tako proširite svoj portfolio? Da li želite da se zaštitite od inflacije uz pomoć „sigurnog utočišta“ koje prućaju plemeniti metali? Onda je Goldvorsorge pravo mesto za vas: u našoj zagrebačkoj poslovnici naći ćete široku paletu proizvoda uključujući sve uobičajene zlatne i srebrne novčiće, kao i poluge. Štaviše, u Goldvorsorgeu možete kupiti investicione proizvode od plemenitih metala platine i paladijuma, koji postaju sve važniji za industriju, po atraktivnim cenama.

Kompetentno savetovanje direktno u poslovnici Zagreb

Imate li pitanja o investicionim polugama ili novčićima, zlatu, srebru, platini, paladijumu ili kako da testirate zlato na autentičnost? Važno nam je da Vam u Zagrebu, kroz konzultacije ponudimo sveobuhvatnu uslugu u vezi sa Vašom investicijom u plemenite metale. Pomoćićemo vam da pronađete savršenu investiciju u zlato i srebro kako biste doneli najbolju finansijsku odluku za svoju buduću kupovinu.

Širok asortiman plemenitih metala u Zagrebu

Bilo da je reč o običnim zlatnim polugama i kovanicama, srebru, platini ili paladijumu, sve ove plemenite metale možete nabaviti u našoj poslovnici u Zagrebu. Popularne investicione klasike kao što su Krugerand, Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur i Britanija imamo na stanju i kao zlatne i kao srebrne novčiće. Bez obzira da li želite da kupite 1 gram, 1 uncu, 100 grama ili 1 kg, kod nas ćete pronaći željeni proizvod od plemenitih metala. Naš asortiman je upotpunjen kvalitetnim izborom pribora za zlato i srebro, modernom opremom za testiranje za brzo otkrivanje falsifikata zlata i retkih metala poput germanijuma i galijuma, koje takođe imamo na lageru u Zagrebu.

Vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti i uvek aktuelna cena zlata

Naše cene su automatski povezane sa trenutnom cenom zlata na berzi (u realnom vremenu, 24 sata). Bilo da kupujete zlatni Krugerand, Maple Leaf, Britannia ili se odlučite za poluge iz Heraeusa, Argor Heraeusa, australijske kovnice u Pertu ili austrijske kovnice novca, garantujemo vam uvek aktuelnu i fer cenu. Cene naših proizvoda su uvek usklađene sa aktuelnom cenom dotičnog plemenitog metala na berzi, tako da vam uvek možemo ponuditi aktuelne i stoga izuzetno fer cene. Nije bitno da li svoje zlato ili srebro kupujete direktno od nas u našoj poslovnici u Zagrebu ili sami naručite na našoj veb stranici.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Zagrebu

Od 2003. godine, GVS Group nudi najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga svim investitorima, trgovacima, kompanijama i bankama. Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti u vremenima krize, GVS Group je jedan od najvećih međunarodnih operatera skladištenja sa visokim stepenom sigurnosti. Pored toga, naša kompanija koja se bavi poslovima skladištenja, nezavisna je od naše kompanije koja se bavi trgovinom, tako da saradnjom sa nama svoje plemenite metale predajete u sigurne i iskusne ruke, a mi brinemo o vašoj imovini. Uz to, naše ponude za skladištenje su izuzetno fleksibilne i prilagođene našim klijentima, tako da u bilo kom trenutku možete dodati, izmeniti ili ukloniti punomoćja za članove porodice itd. Takođe možete preneti svoje uskladištene plemenite metale sa jedne lokacije na drugu u bilo kom trenutku ako smatrate da su uslovi u toj zemlji sigurniji. Naravno, rado ćemo vas posavetovati u vezi sa tim. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte lažno zlato kroz naše moderne metode testiranja plemenitih metala

Nema više površnih rezultata ispitivanja prilikom merenja autentičnosti vašeg nakita i plemenitih metala. U Goldvorsorgeu garantovano ćete dobiti originalne plemenite metale, jer ih nabavljamo direktno iz kovnica sa kojima imamo dugogodišnje poslovne veze. Oslonite se na jedinstveni GVS tester poluga! Sa GVS testerom poluga u Zagrebu možete testirati zlato i srebro na autentičnost u roku od nekoliko sekundi. Ovo važi i za vaše već kupljene plemenite metale.

Otkup zlata i srebra u Zagrebu

U Goldvorsorge-u u Zagrebu pored kupovine plemenitih metala za ulaganje - možete i prodati svoje stare zlatne i srebrne novčiće i druge plemenite metale. To je moguće uraditi kako online u našoj prodavnici plemenitih metala, tako i na licu mjesta u poslovnici u Zagrebu. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u poslovnici u Zagrebu, iznos računa možete odmah dobiti u gotovini.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj zagrebačkoj poslovnici nudimo zlato i srebro po uvek aktuelnim cijenama. Važno nam je da možemo da vam ponudimo fer cene. Zlatne novčiće stoga u Zagrebu uvek kupujete po fer i aktuelnim cijenama.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našoj web prodavnici plemenitih metala, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces kupovine ili prodaje zlata u Zagrebu za Vas je brz i jednostavan.

Zagreb se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Zagrebu vide zlato i srebro kao neophodan oblik obezbeđenja sigurnosti za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Zagrebu rado će vas posavetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Zagrebu, skladištenju vaših plemenitih metala i drugim temama.