Kupite zlato & srebro u Filahu

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Ringmauergasse 14 / 2. sprat
9500 Filah, Karnten
AUSTRIJA

Tel. +43 4242 / 48 033
office@goldvorsorge.at

Radno vreme

Utorak

8:30 - 19:00

Sreda

8:30 - 19:00

Četvrtak

8:30 - 19:00

Petak

8:30 - 17:00

Subota

10:00 - 15:00


Kako doći do poslovnice
Autoputem A10 izlaz Filah West, 10 min do poslovnice.
Autoputem A2 do A10 izlaz Filah Ossiacher See, 10 min do poslovnice.
Kroz Filah od raskrsnice autoputa 10 min do poslovnice.

Glavna stanica Filah udaljena je 900m (10 minuta hoda) od poslovnice.

Parking
Mogućnost diskretnog parkiranja u Interspar garaži prekoputa poslovnice.
Zona kratkotrajnog parkiranja direktno ispred poslovnice.

Zašto bi trebalo da izaberete Goldvorsorge


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u Goldvorsorge u Villachu

Dobrodošli u Goldsorge u Villachu, vašem stručnjaku za trgovinu plemenitim metalima. Otkrijte širok izbor zlatnika, srebrnjaka, zlatnih poluga i srebrnih poluga, koji su dostupni odmah. Dobrodošli ste u bilo koje vreme tokom radnog vremena. Ako želite, možete da dogovorite i individualni termin. Naša stručnost se takođe proteže na GVS visoko-bezbedno skladište za vaše vredne plemenite metale. Bez obzira na to da li ste svoje plemenite metale kupili negde drugde ili kod nas, mi garantujemo trenutno testiranje autentičnosti, kako tokom kupovine tako i prilikom skladištenja.

Provizija zlata, ili skraćeno GVS, specijalizovana je za lične savete u trgovini plemenitim metalima. Filijala u Villachu poznata je po video snimcima glavnog ekonomiste za nabavku zlata, Thomas Bachheimer-a. Možete pronaći njegove brojne video zapise pod GVS in den Medien.

Sa preko 20 godina iskustva, GVS je jedan od najvećih trgovaca plemenitim metalima u Evropi i ponosan je distributer vodećih svetskih kovnica novca kao što su Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi i Heraeus. Naš inventar uključuje proizvode vodećih kovnica širom sveta, a kupci imaju koristi od naše međunarodne orijentacije. Sa 19 lokacija u 11 zemalja, nabavka zlata je zastupljena na međunarodnom nivou.

Koruška se oslanja na zlato i srebro

Naša filijala kod Villacha se nalazi u centru Koruške i do nje se može brzo doći autoputem. Filijala u Villach je takođe veoma dobro locirana za kupce iz okoline, kao što su Klagenfurt, Spittal an der Drau, Feldkirchen, St. Veit an der Glan, Volkermarkt, Hermagor ili Velden am Vorthersee, jer do nas možete brzo doći autoputem. Bez obzira da li ste kod kuće u Istočnom Tirolu, u Lavantalu, na jezeru Millstatter See ili u Ljubljani, Udinama ili Trstu, i vi možete imati koristi od filijale u Villachu na tromeđi Austrija - Italija - Slovenija.

Kupite I prodajte plemenite metale jeftino u Villachu

Bilo da se radi o običnim zlatnim polugama ili zlatnicima, srebrnim polugama ili srebrnim novčićima, platini ili paladijumu, u našoj poslovnici imate priliku da kupite sve proizvode svetski poznatih kovnica kao što su Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Austrijska kovnica ili Kraljevska kovnica. Kod nas ćete pronaći popularne investicione klasike kao što su Krugerand (Krugerrand), Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur (Nugget), Britannia i Američki orao kao zlatne ili srebrne novčiće. Bilo da je reč o 1 unci ili 100 grama, sve komercijalne veličine su dostupne za vas. Već nekoliko godina retki metali se sve više nalaze u centru pažnje. Ove sirovine se takođe mogu kupiti i uskladištiti u poslovnici u Villach-u. Asortiman je takođe proširen našom preciznom opremom za testiranje plemenitih metala, na primer za brzo otkrivanje falsifikata zlata.

Stručno savetovanje u poslovnici

U našoj filijali za nabavku zlata u Villachu ćete dobiti sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije o svim aspektima vaše investicije u plemenite metale. Nastavak rasta stope inflacije znači da vrednost vaše ušteđevine više nije sigurna. Iz tog razloga, „sigurno utočište“ plemenitih metala postaje sve interesantnije za kupce koji žele da obezbede svoju imovinu. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana u budućnosti. Da li imate pitanja o temama kao što su investicione poluge ili novčići, zlato, srebro, platina, paladijum ili čak kako da testirate zlato na autentičnost? Važno nam je da Vam kroz lične savete ponudimo sveobuhvatnu uslugu o svim aspektima Vaše investicije u plemenite metale u Villachu. Pomoći ćemo vam da pronađete savršenu investiciju u zlato i srebro za vas kako biste mogli da donesete najbolju finansijsku odluku za svoju budućnost.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine. Isto tako noću i vikendom. Mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Villachu

Mi snabdevamo kompanije i privatne kupce širom sveta sa najvećom mrežom visokobezbednih skladišta za plemenite metale. Pored zlata i srebra, nudimo i opcije skladištenja za platinu, paladijum i retke zemlje kao što su rodijum i galijum. Mnogi kupci koriste transfere i skladištenje u inostranstvu kako bi što anonimnije živeli u Austriji. Naši dugogodišnji klijenti nisu samo fizička lica, već i kompanije i banke. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga.Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 10.000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visokog stepena bezbednosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i srebrne novčiće u našim bescarinskim skladištima bez poreza i iskoristite najviši nivo sigurnosti kroz skladištenje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Kupovina i skladištenje zlata i srebra u Villachu

Za kupovinu zlata i srebra na jugu Austrije, nabavka zlata je jedna od prvih adresa. Čak i velike količine mogu se brzo obraditi u bilo kom trenutku. Kupci od Lesachtala do Lavamunda dolaze u filijalu u Villachu radi skladištenja visoke sigurnosti. Sigurnosni ormari postaju sve nepopularniji, zbog čega kupci čak i iz Slovenije i Italije koriste našu filijalu u Villachu za visokobezbedno skladištenje. Uz kupovinu plemenitih metala za ulaganje u Villachu možete prodati svoje stare zlatnike, srebrne novčiće i druge plemenite metale. To je moguće izvršiti online u našem shop-u plemenitih metala, ali i na licu mesta u poslovnici u Villachu. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u našoj poslovnici u Villachu dogovorenu sumu novca možete dobiti odmah u gotovini.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernom metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. Možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora itd. i prodati ih.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Villachu je brz i jednostavan.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Villachu uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga u Villachu uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama

Međunarodna isporuka plemenitih metala

Naši stručnjaci za logistiku organizuju međunarodni transport dragocenosti kako biste pouzdano primili svoju porudžbinu, čak i na međunarodnom nivou. Pored naše filijale u Villachu, imamo filijale u blizini svih većih austrijskih gradova kao što su Beč, Salcburg, Insbruk, Linc, Filah, Grac i Bregenc , kao i druge filijale u većim nemačkim gradovima, Minhenu, Frankfurtu i Diseldorfu.

Sa 19 lokacija u 11 zemalja, nabavka zlata je zastupljena na međunarodnom nivou.