Kupite zlato & srebro u Vatensu

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Kirchplatz 13 / 2. sprat
6112 Vatens, Tirol
AUSTRIJA

Tel. +43 5224 23 5 23
office@goldvorsorge.at

Radno vreme

Ponedeljak

9:00 - 18:00

Utorak

9:00 - 18:00

Sreda

9:00 - 18:00

Četvrtak

9:00 - 18:00

Petak

9:00 - 17:00

Subota

10:30 - 17:00


Kako doći do poslovnice
Autoputem A12 izlaz Vatens, 2. izlaz u kružnom toku, pravo do ulaza u podzemnu garažu na Stadplatzu - cca. 2min od poslovnice.

Vozom do železničke stanice Fritzens/Vatens, od železničke stanice u pravcu Vatens centar, 3. izlaz na kružnom toku, do centra grada cca. 15min hoda.

Parking
Dovoljan broj slobodnih parking mesta u objektu (podzemna garaža)

Zašto bi trebalo da izaberete Goldvorsorge


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupujte i prodajte zlato i srebro na proviziji zlata u Insbruku

Dobrodošli u Goldvorsorge Wattens, vašem sertifikovanom stručnjaku za trgovinu plemenitim metalima. Otkrijte širok izbor zlatnih i srebrnih novčića i poluga, koje su vam uvek dostupne. Posetite nas u filijali Wattens i iskoristite prednosti stručnog saveta. Sa zadovoljstvom ćemo vam zakazati individualni termin i izdvojiti vreme za sva vaša pitanja.

Komapnija GVS specijalizovana je za lične savete I pružanje personalizovanih saveta prilikom kupovine plemenitih metala. Naša specijalnost obuhvata i GVS skladišta visokog stepena bezbednosti za sve vrste plemenitih metala. Bez obzira na to da li ste svoje plemenite metale kupili negde drugde ili kod nas, mi garantujemo trenutno testiranje autentičnosti, kako prilikom kupovine tako i prilikom skladištenja.

Zahvaljujući našem međunarodnom prisustvu sa 19 lokacija u 11 zemalja, nudimo vam maksimalnu fleksibilnost i prvoklasnu uslugu. Posetite nas još danas i dozvolite nam da vas uverimo u našu stručnost i izuzetno veliku ponudu proizvoda.

Stručno savetovanje u poslovnici u Tirolu

U Goldvorsorge filijali Wattens, lični i individualni saveti za naše klijente su naš glavni prioritet. Naš sveobuhvatan asortiman usluga i proizvoda omogućava vam da svoje planove gradite na čvrstim temeljima. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana i u budućnosti. Ova filijala GVS-a je jedna od najposećenijih od Kufstein-a do Zillertal-a i do Italije.

Naša GVS filijala u Tirolu je lako dostupna, posebno za kupce koji dolaze autoputem A12. Izađite na izlaz Wattens i na kružnom toku izađite na 2. izlaz prema centru. Na našem podzemnom parkingu ima dovoljno parking mesta. Ako putujete vozom do stanice Fritzens/Wattens, do filijale Wattens se može doći peške za oko 15 minuta.

Kupujte i prodajte plemenite metale jeftino u Wattens-u

Nudimo širok izbor plemenitih metala uključujući srebro, zlato, platinu i paladijum . Naš asortiman uključuje popularne investicione klasike kao što su Krugerrand, Maple Leaf, Bečka filharmonija, Britannia i Kangaroo, kako zlatne tako i srebrne novčiće . Pored kovanica, nudimo i veliki izbor zlatnih i srebrnih. Bilo da je reč o manjim polugama od 1 grama ili većim od 1 kilograma sve komercijalne veličine su dostupne. Svi naši proizvodi dolaze iz svetski poznatih kovnica visokokvalitetnih proizvoda kao što su Perth Mint, Rand Rafinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi, Argor Heraeus i Heraeus.

Kompanija GVS vam takođe nudi naše ekskluzivne ArtColor novčiće. Ovi kolekcionarski novčići su izuzetno kvalitetni, odlikuju ih jedinstveni i impresivni motivi u boji. Ovi novčići se proizvode u ograničenim serijama, što im daje posebnost i kolekcionarsku vrednost. Bez obzira da li želite da diversifikujete svoj portfolio ili napravite kolekciju, mi smo tu da vam pomognemo sa našim širokim izborom investicionih i kolekcionarskih novčića i poluga. Počnite da ulažete u plemenite metale već danas i osigurajte svoju finansijsku budućnost.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine, takođe noću i vikendom. Mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene, kvaliteta I vrednosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Wattens-u

Mi snabdevamo kompanije i privatne kupce širom sveta i posedujemo najveću mrežu skladišta visokog stepena bezbednosti. Pored zlata i srebra, nudimo i opcije skladištenja za platinu, paladijum i retke metale kao što su rodijum i galijum. Mnogi naši kupci koriste transfere i skladištenje u inostranstvu kako bi što anonimnije živeli u Austriji. Sigurnosni ormari postaju sve nepopularniji, zbog čega kupci čak i iz Lihtenštajna ili Italije koriste našu filijalu u Wattens-u i skladište visokog stepena bezbednosti. Naši dugogodišnji klijenti nisu samo fizička lica, već i kompanije i banke. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, jedinstvena u Evropi. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 10.000 korisnika naše usluge skladištenja već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visokog stepena bezbednosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu u Frankfurtu na Majni i uživajte u najvećoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernim metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. Možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora i sl.

Međunarodna isporuka plemenitih metala

Naši stručnjaci za logistiku organizuju međunarodni transport dragocenosti kako biste pouzdano primili svoju porudžbinu, čak i na međunarodnom nivou. Nudimo paket sa osiguranom vrednošću koji eliminiše rizik od gubitka i krađe. Naša isporuka širom sveta garantuje vam brzu i sigurnu isporuku vaših plemenitih metala. Posetite našu međunarodnu veb prodavnicu i naručite svoje plemenite metale već danas.