Kupite zlato & srebro u Salzburgu

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Eugendorf Center
Möbelstraße 12 / 2. sprat
5301 Eugendorf, Salzburg
AUSTRIJA

Tel. +43 622 527 447
office@goldvorsorge.at


Radno vreme

Ponedeljak

9:00 - 18:00

Utorak

9:00 - 18:00

Sreda

9:00 - 18:00

Četvrtak

9:00 - 18:00

Petak

9:00 - 18:00

Subota

10:30 - 17:00


Kako doći do poslovnice
Preko izlaza A1 Vallersee Eugendorf, 3 minuta do kraka.
Voz S2: železnička stanica Eugendorf, zatim autobusom 131 od „Birkenveg“ do „Straß“, 8 minuta do poslovnice.
Autobus 130/131/140: stanica Eugendorf „Straß“, 2 min hoda
Udaljenost od aerodroma Salzburg je oko 15 min.

Ogranak se nalazi u Eugendorf centru, direktno na glavnoj ulici. Ulaz koji vodi do stepeništa se nalazi između prodavnica „Drogerie Muller” i „Depot”. Naša kancelarija je na 2. spratu.
Kada dolazite sa navigacionim sistemom, najbolje je da unesete „Goldvorsorge Salzburg“ kao odredište.

Parking
U podzemnom parkingu ima dovoljno slobodnih parking mesta. Iz garaže se može ići liftom do ulaza na drugi sprat.

Zašto bi trebalo da izaberete Goldvorsorge


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u GVS-u u Salcburgu

Dobrodošli u Goldvorsorge Salcburg, vašeg stručnjaka za trgovinu plemenitim metalima. Otkrijte širok izbor zlatnih I srebrnih novčića i poluga, koje su vam uvek dostupne. Naša specijalnost obuhvata GVS skladišta visokog stepena bezbednosti za sve vaše plemenite metale. Bez obzira na to da li ste svoje plemenite metale kupili negde drugde ili kod nas, mi garantujemo trenutno testiranje autentičnosti, kako prilikom kupovine tako i prilikom skladištenja.

Komapnija GVS specijalizovana je za lične savete I pružanje personalizovanih saveta prilikom kupovine plemenitih metala. Filijala u Eugendorfu u blizini Salcburga je pored ostalog poznata i po video snimcima glavnog ekonomiste za nabavku zlata, Thomasa Bachheimer-a. Možete pronaći njegove brojne video zapise na linku: https://vvv.goldsorge.de/gvs-in-den-medien

Sa preko 20 godina iskustva, GVS je jedan od vodećih trgovaca plemenitim metalima u Evropi i ponosan je distributer vodećih svetskih kovnica novca kao što su Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi i Heraeus. Naša ponuda uključuje proizvode vodećih kovnica širom sveta, a kupci imaju izuzetno veliku ponudu proizvoda. Sa 19 lokacija u 11 zemalja, nabavka zlata je zastupljena na međunarodnom nivou.

Područje Salcburga se oslanja na zlato i srebro

Naša filijala u Eugendorfu se nalazi severno od Salcburga i do nje se može brzo doći autoputem. Bez obzira da li dolazite iz Thalgau-a, Hallein-a ili Straßwalchen-a, do poslovnice se može brzo doći, za samo 30 minuta od Halajna preko autoputa A1. Do naše filijale se takođe može brzo doći iz Freilassing-a, Bad Reichenhall-a i Berchtesgaden-a u Nemačkoj. Takođe možete kombinovati kupovinu plemenitih metala u GVS-u sa izletom na okolna jezera, kao što su Mondsee, Wallersee, Mattsee, Fuschlsee ili Wolfgangsee. Besplatna parking mesta za korisnike su dostupna u podzemnom parkingu.

Prodaja zlata i srebra u Salzkammergut-u

Za kupovinu zlata i srebra u regionima Flachgau, Tennengau, Salzkammergut i Salzburger Seenland, kompanija Goldvorsorge je prva adresa. Čak i velike količine mogu se brzo pripremiti u bilo kom trenutku. Kupci od Zell am See-a do Braunau am Inn dolaze u filijalu u Salcburgu za personalizovane savete o skladištu visokog stepena bezbednosti. Uz nabavku zlata ne samo da možete kupiti plemenite metale, već I prodati svoje stare zlatne i srebrne novčiće i poluge. To je moguće i online u našoj prodavnici plemenitih metala i na licu mesta u filijali u Salcburgu. U slučaju prodaje u Goldvorsorge Salzburgu, iznos računa možete odmah dobiti u gotovini.

Stručno savetovanje u poslovnici

Filijala u Eugendorfu je popularna u oblasti Salcburga i Tennengaua, zahvaljujući visokokvalitetnim i personalizovanim savetima o svim aspektima vaše investicije u plemenite metale. Nastavak rasta stope inflacije znači da vrednost vaše ušteđevine više nije sigurna i iz tog razloga, „sigurno utočište“ ulaganjem u plemenite metale postaje sve interesantnije za kupce koji žele da obezbede svoju imovinu. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana u budućnosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Austriji

Mi snabdevamo kompanije i privatne kupce širom sveta sa najvećom mrežom skladišta visokog stepena bezbednosti. Pored zlata i srebra, nudimo i opcije skladištenja za platinu, paladijum i retke metale kao što su rodijum i galijum. Mnogi kupci koriste transfere i skladištenje u inostranstvu kako bi što anonimnije živeli u Austriji. Naši dugogodišnji klijenti nisu samo fizička lica, već i kompanije i banke. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga.Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, jedinstvena u Evropi. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 10.000 korisnika naše usluge skladištenja već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visokog stepena bezbednosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu u Salcburgu i uživajte u najvećoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Kupite I prodajte plemenite metale jeftino u blizini Tennengaua

Bilo da se radi o običnim zlatnim polugama ili zlatnicima, srebrnim polugama ili srebrnim novčićima, platini ili paladijumu, u našoj poslovnici imate priliku da kupite sve proizvode svetski poznatih kovnica kao što su Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Münze Österreich ili Royal Mint. Kod nas ćete pronaći popularne investicione klasike kao što su Krugerand (Krugerrand), Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur (Nugget) i Britanija, kako zlatne tako I srebrne novčiće. Bilo da je reč o 1 unci ili 100 grama, sve komercijalne veličine su dostupne za vas. Već nekoliko godina retki metali se sve više nalaze u centru pažnje. Ove sirovine se takođe mogu kupiti i uskladištiti u poslovnici GVS Eugendorf. Asortiman je takođe proširen našom preciznom opremom za testiranje plemenitih metala, za brzo otkrivanje falsifikata zlata.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Eugendorfuje brz i jednostavan.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernim metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. Možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora i sl.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine. Isto tako noću i vikendom. Mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti.

Međunarodna isporuka plemenitih metala

Naši stručnjaci za logistiku organizuju međunarodni transport dragocenosti kako biste pouzdano primili svoju porudžbinu, čak i na međunarodnom nivou. Pored filijale u Salcburgu, postoje filijale Goldvorsorge u blizini svih većih austrijskih gradova kao što su Beč, Innsbruck, Linz, Villach, Graz i Bregenz. Možete nas naći iu Nemačkoj u München, Frankfurt i Düsseldorf.

24 sata aktuelna cena zlata

U filijali na području Salcburga uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga u filijali u Eugendorfu uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.