Kupite zlato i srebro u Beču

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Millennium-City
Handelskai 94, stepenište 4 / sprat 5.
1200 Beč
AUSTRIJA

Tel. +43 1 33 050 33
office@goldvorsorge.at

Radno vreme

Ponedeljak

8:30 - 18:00

Utorak

8:30 - 19:00

Sreda

8:30 - 19:00

Četvrtak

8:30 - 19:00

Petak

8:30 - 18:00

Subota

10:30 - 17:00


Kako doći do poslovnice
Direktan pristup na A22 preko Brigittenauer mosta
Direktna veza sa A23 u pravcu aerodroma
Posebna traka za skretanje na semaforu u Handelskai (B10)

Handelskai stanica:
Metro: U6, brzi voz: S1, S2, S3, S4, S7, S45,
Autobus: 5A, 11A, 11B

Parking
Dovoljan broj parking mesta u okviru objekta (podzemni parking P1)

Ponedeljak – petak 01:00 – 19:00 i Subota 01:00 – 17:00 do 3 sata BESPLATNO

Zašto bi trebalo da izaberete Goldvorsorge


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u Goldvorsorge u Beču

Goldvorsorge u Beču je vaš kompetentan i visoko kvalifikovan partner kada su u pitanju ulaganja u plemenite metale. Da li imate želju da kupite zlatne ili srebrne novčiće i tako proširite svoj portfolio? Da li želite da se zaštitite od inflacije koja je prisutna uz pomoć „sigurne luke“ koju pružaju plemeniti metali? Onda je Goldvorsorge pravo mesto za vas: u našoj poslovnici u Beču pronaći ćete širok spektar proizvoda uključujući sve uobičajene zlatne i srebrne novčiće, kao i poluge. Štaviše, u Goldvorsorge možete kupiti investicione proizvode od plemenitih metala platine i paladijuma, koji postaju sve značajniji za ovu industriju, po atraktivnim cenama.

Stručno savetovanje direktno u Bečkoj poslovnici

Imate li pitanja o investicionim polugama ili novčićima, zlatu, srebru, platini, paladijumu ili kako da proverite autentičnost zlata? Važno nam je da vam u Beču možemo ponuditi sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije oko vaše investicije u plemenite metale. Pomoći ćemo vam da pronađete za vas savršenu investiciju u zlato i srebro, kako biste doneli najbolju finansijsku odluku za svoju buduću nabavku.

Širok asortiman ponude plemenitih metala u Beču

Bilo da je reč o običnim zlatnim polugama i kovanicama, srebru, platini ili paladijumu, sve plemenite metale možete nabaviti u našoj poslovnici u Beču. Popularne investicione klasike kao što su Krugerand, Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur i Britanija uvek imamo na raspolaganju i kao zlatne i srebrne novčiće. Bez obzira da li želite da kupite 1 gram, 1 uncu, 100 grama ili 1 kg, kod nas ćete pronaći željeni proizvod od plemenitih metala. Naš asortiman je upotpunjen kvalitetnim izborom pribora za zlato i srebro, modernom opremom za testiranje za brzo otkrivanje falsifikata zlata. Rare earths kao što su germanijum i galijum, takođe imamo na lageru u Beču.

Vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti, 24 sata aktuelna cena zlata

Naše cene su automatski povezane sa trenutnom cenom zlata na berzi (u realnom vremenu, 24 sata). Bilo da kupujete zlatni Krugerand, Maple Leaf, Britannia ili se odlučite za poluge iz Heraeusa, Argor Heraeusa, australijske kovnice u Pertu ili austrijske kovnice novca, garantujemo vam uvek aktuelnu i poštenu cenu. Cene naših proizvoda su uvek vezane za trenutnu cenu dotičnog plemenitog metala na berzi, tako da vam uvek možemo ponuditi ažurirane i stoga izuzetno fer cene, bez obzira da li svoje zlato ili srebro kupujete direktno od nas u našoj poslovnici u Beču ili sami naručujete na našoj veb stranici.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Beču

Od 2003. godine, GVS Group nudi najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga svim investitorima, trgovacima, kompanijama i bankama. Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti u vremenima krize, GVS Group je jedan od najvećih međunarodnih operatera skladištenja sa visokim stepenom sigurnosti. Pored toga, naša kompanija koja se bavi poslovima skladištenja, nezavisna je od naše kompanije koja se bavi trgovinom, tako da saradnjom sa nama svoje plemenite metale predajete u sigurne i iskusne ruke, a mi brinemo o vašoj imovini. Uz to, naše ponude za skladištenje su izuzetno fleksibilne i prilagođene našim klijentima, tako da u bilo kom trenutku možete dodati, izmeniti ili ukloniti punomoćja za članove porodice itd. Takođe možete preneti svoje uskladištene plemenite metale sa jedne lokacije na drugu u bilo kom trenutku ako smatrate da su uslovi u toj zemlji sigurniji. Naravno, rado ćemo vas posavetovati u vezi sa tim. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte lažno zlato pomoću naših modernih metoda provere plemenitih metala

Nema više površnih rezultata ispitivanja prilikom merenja autentičnosti vašeg nakita i plemenitih metala. U Goldvorsorge garantovano ćete dobiti prave plemenite metale, jer ih nabavljamo direktno iz svetski priznatih kovnica sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Oslonite se na jedinstveni GVS tester poluga! Sa GVS testerom poluga kod nas u Beču možete testirati zlato i srebro na autentičnost u roku od nekoliko sekundi. Ovo važi i za vaše već kupljene plemenite metale.

Prodaja zlata i srebra u Beču

U Goldvorsorge u Beču, pored kupovine plemenitih metala za ulaganje, možete izvršiti i prodaju svojih starih zlatnih i srebrnih novčića i drugih plemenitih metala. To je moguće izvršiti online u našoj prodavnici plemenitih metala, ali i direktno na licu mesta u poslovnici u Beču. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u poslovnici u Beču, iznos računa možete odmah dobiti u gotovini.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Beču uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga, zlatne novčiće u Beču uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Beču je brz i jednostavan.

Beč se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Beču vide zlato i srebro kao neophodan oblik obezbeđenja sigurnosti za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Beču rado će vas posavetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Beču, skladištenju vaših plemenitih metala i drugim temama.