Kupite zlato i srebro u Frankfurtu

Goldvorsorge / GVS Bullion GmbH
Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Birkenwaldstraße 38 / sprat 1.
63179 Obertshausen u blizini Frankfurta na Majni
NEMAČKA

Tel. +49 6104 987 22 77
office@goldvorsorge.de

Radno vreme

Ponedeljak

10:00 - 18:00

Utorak

10:00 - 18:00

Sreda

10:00 - 18:00

Četvrtak

10:00 - 18:00

Petak

10:00 - 18:00

Subota

10:00 - 17:00


Kako doći do poslovnice
Autoputem A3 izlaz Obertshauzen, 5 minuta do poslovnice.
Autoputem A5 do A3 izlaz Obertshauzen, 5 minuta do poslovnice.
Autoputem A45 ili A66 izlaz Hanau, 15 minuta do poslovnice.

Voz S1: stanica Obertshauzen, 10 minuta peške.
Udaljenost od aerodroma u Frankfurtu oko 20 minuta.
Udaljenost od Franfkurtškog sajma približno 30 min.

Parking
Besplatna, obeležena parking mesta za kupce ispred zgrade
Podzemni parking raspoloživ na zahtev.

Zašto bi trebalo da izaberete Goldvorsorge


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u Goldvorsorge u Frankfurtu

Dobrodošli u Goldsorge u Frankfurtu, vašem stručnjaku za trgovinu plemenitim metalima. Otkrijte širok izbor zlatnika, srebrnjaka, zlatnih poluga i srebrnih poluga, koji su dostupni odmah. Naša stručnost se takođe proteže na GVS visoko-bezbedno skladište za vaše vredne plemenite metale. Bez obzira na to da li ste svoje plemenite metale kupili negde drugde ili kod nas, mi garantujemo trenutno testiranje autentičnosti, kako tokom kupovine tako i prilikom skladištenja.

Provizija zlata, ili skraćeno GVS, specijalizovana je za lične savete u trgovini plemenitim metalima. Filijala u Obertshauzenu, blizu Frankfurta na Majni, poznata je po video snimcima glavnog ekonomiste za nabavku zlata, Thomas Bachheimer-a. Možete pronaći njegove brojne video zapise na GVS in the Media

Sa preko 20 godina iskustva, GVS je jedan od najvećih trgovaca plemenitim metalima u Evropi i ponosan je distributer vodećih svetskih kovnica novca kao što su Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi i Heraeus. Naš inventar uključuje proizvode vodećih kovnica širom sveta, a kupci imaju koristi od naše međunarodne orijentacije. Sa 19 lokacija u 11 zemalja, nabavka zlata je zastupljena na međunarodnom nivou.

Hesen se oslanjaja na zlato i srebro

Naša filijala u blizini Franfurta na Majni se nalazi u centru Hesena i do nje se može brzo doći iz brojnih većih gradova autoputem. Filijala u Frankfurtu je dostupna i za kupce iz okruženja, kao što su Ofenbah, Hanau, Majnc, Ašafenburg, Vizbaden, Kasel, Bad Homburg, Taunus, Majn-Kincig-Krajs, Darmštat, Kenigštajn, Riselshajm, Gisen, Limburg, Marburg, Fulda ili Vetzlar koji su veoma dobro locirani jer do nas možete brzo doći autoputem i izbeći da vas uhvati gradski saobraćaj. Besplatna, obeležena parking mesta za kupce su dostupna direktno ispred zgrade.

Kupite I prodajte plemenite metale jeftino u oblasti Rajna-Majna

Bilo da se radi o običnim zlatnim polugama ili zlatnicima, srebrnim polugama ili srebrnim novčićima, platini ili paladijumu, u našoj poslovnici imate priliku da kupite sve proizvode svetski poznatih kovnica kao što su Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Austrijska kovnica ili Kraljevska kovnica. Kod nas ćete pronaći popularne investicione klasike kao što su Krugerand (Krugerrand), Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur (Nugget), Britannia i Američki orao kao zlatne ili srebrne novčiće. Bilo da je reč o 1 unci ili 100 grama, sve komercijalne veličine su dostupne za vas. Već nekoliko godina retki metali se sve više nalaze u centru pažnje. Ove sirovine se takođe mogu kupiti i uskladištiti u poslovnici u Frankfurtu. Asortiman je takođe proširen našom preciznom opremom za testiranje plemenitih metala, na primer za brzo otkrivanje falsifikata zlata.

Stručno savetovanje u poslovnici

U našoj filijali za nabavku zlata u Frankfurtu ćete dobiti sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije o svim aspektima vaše investicije u plemenite metale. Nastavak rasta stope inflacije znači da vrednost vaše ušteđevine više nije sigurna. Iz tog razloga, „sigurno utočište“ plemenitih metala postaje sve interesantnije za kupce koji žele da obezbede svoju imovinu. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana u budućnosti.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine. Isto tako noću i vikendom. Mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Frankfurtu

Mi snabdevamo kompanije i privatne kupce širom sveta sa najvećom mrežom visokobezbednih skladišta za plemenite metale. Pored zlata i srebra, nudimo i opcije skladištenja za platinu, paladijum i retke zemlje kao što su rodijum i galijum. Mnogi kupci koriste transfere i skladištenje u inostranstvu kako bi što anonimnije živeli u Nemačkoj. Naši dugogodišnji klijenti nisu samo fizička lica, već i kompanije i banke. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga.Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 10.000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visokog stepena bezbednosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu u Frankfurtu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Kupovina i skladištenje zlata i srebra u Frankfurtu na Majni

Za kupovinu zlata i srebra u regionu, Darmštatu, Vizbadenu i čitavoj oblasti Rajna-Majna, obezbeđenje zlata je jedna od prvih adresa. Čak i velike količine mogu se brzo obraditi u bilo kom trenutku. Kupci od Majnca do Hanaua dolaze u filijalu u Frankfurtu na Majni radi skladištenja visoke bezbednosti. Sigurnosni ormari postaju sve nepopularniji, zbog čega kupci čak i iz Francuske i Luksemburga koriste našu filijalu u Frankfurtu za visokobezbedno skladištenje. Uz kupovinu plemenitih metala za ulaganje u Frankfurtu možete prodati svoje stare zlatnike, srebrne novčiće i druge plemenite metale. To je moguće izvršiti online u našem shop-u plemenitih metala, ali i na licu mesta u poslovnici u Frankfurtu. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u našoj poslovnici dogovorenu sumu novca možete dobiti odmah u gotovini.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernom metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. Možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora itd. i prodati ih.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Frankfurtu je brz i jednostavan.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Frankfurtu uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga u Minhenu uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.

Međunarodna isporuka plemenitih metala

Naši stručnjaci za logistiku organizuju međunarodni transport dragocenosti kako biste pouzdano primili svoju porudžbinu, čak i na međunarodnom nivou. Pored naše filijale u Frankfurtu, imamo filijale u Dizeldorfu i Minhenu, kao i u blizini svih većih austrijskih gradova kao što su Beč, Salcburg, Insbruk, Linc, Filah, Grac i Bregenc.