Kupite zlato & srebro u Singapuru

Zgrada Kineske banke
##25-01, 4 Batteri Road
SG-049908 Singapur
SINGAPORE

Tel. +65 312 58337
office@gvs-bullion.com

Radno vreme

Na zakazivanje

Zašto bi trebalo da izaberete GVS Asia Pacific


Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama.

Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte srebro i zlato u GVS Asia Pacific u Singapuru

GVS Asia Pacific je trgovački brend GVS grupe u Singapuru. Kao zvanični distributer vodećih svetskih kovnica, GVS Asia Pacific karakteriše trenutna dostupnost i raspolaganje najsveobuhvatnijim asortimanom za ulaganja u plemenite metale. GVS Asia Pacific je kombinacija ličnog konsaltinga i onlajn trgovine sa isporukom - u oblasti plemenitih metala. GVS Group je već dugi niz godina najprepoznatljivija adresa za ulaganja u plemenite metale u Austriji sa svojim ograncima Goldvorsorge u neposrednoj blizini svih većih gradova kao što su Beč, Salzburg, Insbruk, Linc, Filah, Grac i Bregenc. U GVS Asia Pacific u Singapuru sada takođe možete pronaći širok izbor svih uobičajenih zlatnih i srebrnih novčića kao i zlatnih i srebrnih poluga. Osim toga, nudimo platinu, paladijum, retke metale kao što su rodijum i galijum, kao i mogućnost skladištenja u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti za vaše plemenite metale. Pored toga, GVS Group je specijalizovana za skladištenje plemenitih metala u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti za privatne kupce.

Stručno savetovanje u poslovnici

U GVS Asia Pacific ćete dobiti sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije o svim aspektima vaše investicije u plemenite metale. Nastavak rasta stope inflacije znači da vrednost vaše ušteđevine više nije sigurna. Iz tog razloga, „sigurno utočište“ plemenitih metala postaje sve interesantnije za kupce koji žele da obezbede svoju imovinu. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana u budućnosti.

Širok asortiman ponude plemenitih metala na području Singapuru

Bilo da se radi o običnim zlatnim polugama ili zlatnicima, srebrnim polugama ili srebrnim novčićima, platini ili paladijumu, u našoj poslovnici imate priliku da kupite sve proizvode svetski poznatih kovnica kao što su Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Austrijska kovnica ili Kraljevska kovnica. Kod nas ćete pronaći popularne investicione klasike kao što su Krugerand (Krugerrand), Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur (Nugget) i Britanija, kao zlatne ili srebrne novčiće. Bilo da je reč o 1 unci ili 100 grama, sve komercijalne veličine su dostupne za vas. Već nekoliko godina retki metali se sve više nalaze u centru pažnje. Ove sirovine se takođe mogu kupiti i uskladištiti u poslovnici u Singapuru. Asortiman je takođe proširen našom preciznom opremom za testiranje plemenitih metala, na primer za brzo otkrivanje falsifikata zlata.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine. Isto tako noću i vikendom. Na primer, ako kupite uncu zlatnog Krugerrand novčića ili srebrnu polugu od 250 grama od Argor Heraeusa, mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Singapuru

Putem brenda Goldvorsorge, GVS Group kao kompanija ima najviši nivo prepoznatljivosti u Austriji. U Nemačkoj, smo na tržištu prisutni pod imenom GVS Asia Pacific. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga.Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visokog stepena bezbednosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernom metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. U GVS Asia Pacific možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora itd. i prodati ih.

Prodaja zlata i srebra u Singapuru

Uz kupovinu plemenitih metala za ulaganje, u GVS Asia Pacific u Singapuru možete prodati svoje stare zlatnike, srebrne novčiće i druge plemenite metale. To je moguće izvršiti online u našem shop-u plemenskih metala, ali i na licu mesta u poslovnici u Singapuru. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u našoj poslovnici u Singapuru dogovorenu sumu novca možete dobiti odmah u gotovini.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Singapuru uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga, zlatne novčiće u Singapuru uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Singapuru je brz i jednostavan.

Singapur se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Singapuru vide zlato i srebro kao neophodan oblik obezbeđenja sigurnosti za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Singapuru rado će vas posavetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Singapuru, skladištenju vaših plemenitih metala i drugim temama.