artikal broj AHG020V

20g zlatna pločica Argor Heraeus

Proizvođač:
Argor Heraeus
Materijal:
Zlato
Čistoća:
999,9 / 1000
Težina čistog materijala:
20g
Kvalitet:
Može se trgovati
Količina
Jedinična cena
od 1 kom.
160.160 din.
 
Prodaješ nam


Plaćanje će biti izvršeno nakon prijema vaših proizvoda.
Weitere Infos

Gotovina, bankovni transfer ili kartica. Mogući su svi načini plaćanja, a prihvatamo i sve valute. Plaćanje u gotovini moguće je u poslovnicama tokom radnog vremena.

Korpa za kupovinu (gore desno) vas vodi do kraja procesa naručivanja. Tamo možete podesiti željeni način plaćanja. Uzmite u obzir ograničenje vaše kartice. Za detalje kontaktirajte svoju banku. Za domaće transfere nema naknada za transfer = SEPA.

Pre kupovine biće prikazani svi detalji vaše porudžbine. Pored toga, ove detalje možete odmah odštampati ili sačuvati. Za plaćanja kreditnom karticom, banka koja je izdala karticu naplaćuje naknade. U zavisnosti od kreditne kartice, oni se prikazuju i uključuju na kraju procesa porudžbine. U slučaju da izvršite transfer iz inostranstva nama (ne SEPA), imajte na umu da će svi troškovi biti naplaćeni pošiljaocu. Molimo vas da izvršite plaćanje odmah nakon naručivanja. Detalji se takođe mogu naći u uslovima i odredbama.

Garantovana vam je cena u trenutku porudžbine. Rezime vaše porudžbine ćete pronaći u svom poštanskom sandučetu odmah nakon što naručite. Takođe, postoji mogućnost štampanja rezimea na kraju porudžbine. Uvek tražimo hitno plaćanje.

Nakon prijema uplate, artikli se odmah odvajaju i pakuju pred kamerom. Nakon toga se slanje vrši kao osigurani paket. Poslaćemo vam mail po prijemu uplate. Druga poruka će vam biti poslata nakon isporuke sa brojem pošiljke/brojem za praćenje. Proverite da li je pošiljka poslata direktno vama.

Po prijemu pošiljke proverite integritet pakovanja. U slučaju neslaganja fotografišite i obavestite nas. Pošiljka je osigurana, tako da ne snosite rizik od gubitka ili krađe.

GVS je globalni lider u skladištenju visokog stepena bezbednosti. Ako već imate broj skladišta, od vas će se tražiti da ga navedete pre plaćanja. Novi ugovor o skladištenju se takođe može otvoriti u bilo kom trenutku. Srebro, platina i paladijum se takođe mogu skladištiti u bescarinskom skladištu. U ovom slučaju, vaša kupovina je oslobođena PDV-a.

GVS naglašava „Pravu sigurnost“. Zbog toga ne koristimo jednostavne ormariće već namenske sefove najviše bezbednosne klase. Vaši podaci se stoga neće pojaviti ni u registru ormarića. Pogledajte naš video za više informacija o ovoj temi.